Benvinguts al canal de notícies del Grup de Natura Freixe

Sempre hem tingut la vocació de comunicar, sensibilitzar i fer reflexionar sobre la conservació de la natura. Avui estrenem el nou portal web, en aquest apartat anirem publicant totes aquelles notícies relacionades amb l’entitat. Encetem el canal de notícies com a espai per conèixer millor què fem i com ho fem, però també amb el rigor i la transparència que ens proposem, per tal que la gent conegui de primera mà què fem i com treballem.

Com ja sabeu, som una entitat que va néixer el 1989 i ens dediquem a la conservació de la natura, tenint com a eix vertebral els espais naturals del riu Ebre. Vetllem per la conservació, recerca, educació i sensibilització del patrimoni natural i cultural, utilitzant la custòdia del territori com a eina de gestió.

És per això que us animem a seguir participant amb nosaltres i a fer que de mica en mica el Grup de Natura Freixe vagi creixent!

El president,

Josep Manel Albiac Machin

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.