Sorteig Delta Birding Festival

Enguany, si veniu al nostre stand del Delta Birding Festival podreu participar en el sorteig d’una entrada doble a la sortida del dia 20 d’octubre a bord Lo Roget. Per participar, només heu d’omplir el següent formulari.

Navegarem pel riu Ebre amb el Llagut Lo Roget, travessarem un dels paratges fluvials més espectaculars de la Ribera d’Ebre, el Pas de l’Ase. En aquest petit congost l’Ebre s’obre pas entre muntanyes deixant uns paisatges verges de gran bellesa. Acompanyats per tècnics del Grup de Natura Freixe coneixerem l’espectacular geologia i morfologia del riu, així com la vegetació i la fauna que anirem observant al llarg del recorregut. Escoltarem el xiuxiueig de l’aigua, observarem i interpretarem la natura així com els immensos boscos de ribera i els abundants ocells que hi habiten. Acabarem amb un tastet de Lutra. Una cervesa artesana molt ben arrelada al territori gràcies als seus sorprenents ingredients. La menta i la regalèssia.

PARTICIPA!
Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.