La Unió Social de Flix dóna 500€ per a projectes de prevenció d’incendis i gestió agroforestal

Ahir diumenge La Unió Social de Flix va fer el lliurament al Grup de Natura Freixe d’un taló per valor de 500€ per destinar a projectes de prevenció d’incendis forestals i gestió agroforestal.

Aquest donatiu prové de la recaptació feta per La Unió Social a través d’activitats en què els beneficis anaven destinats a contribuir a pal·liar i prevenir els impactes d’incendis forestals després de l’incendi que l’any passat va patir la nostra comarca i, especialment, Flix.

En l’acte de lliurament, el president de l’entitat, Mateu Rodes, va fer esment del projecte AGROFORESTA de prevenció d’incendis que va dur a terme el Grup de Natura Freixe fa dos anys, un projecte que la junta de La Unió Social havia valorat molt positivament i que va servir de motivació per recaptar aquests diners i donar-los a la nostra entitat.

Des del Grup de Natura Freixe volem agrair a la Junta de La Unió Social i a les seues sòcies i socis aquest compromís social. Els diners donats es destinaran a feines de gestió de finques en custòdia que abans estaven forestades i que serveixen per tallar la continuïtat entre masses boscoses, així com per recuperar els conreus tradicionals, diversificar els hàbitats, afavorir la biodiversitat i millorar l’aportació d’aigua als aqüífers.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.