La Cursa i la Festa de les Cigonyes ja tenen noves dates per al setembre

Degut a l’excepcional situació que està provocant la pandèmia del COVID-19, i la incertesa de poder realitzar activitats a curt i mitjà termini que això a ocasionat, el Grup de Natura Freixe ha decidit ajornar dos de les activitats anuals més consolidades que organitza: la Cursa de les Cigonyes i la Festa de les Cigonyes. Tot i que tradicionalment s’havien celebrat al maig, aquest any es duran a terme el 13 i el 20 de setembre, respectivament.

 

Cursa de les Cigonyes

La 7a edició de la Cursa de les Cigonyes tindrà lloc el 13 de setembre de 2020. Les inscripcions, que es van obrir el passat 5 de març a www.iter5.cat, seguiran actives al preu actual de 13€ (o 15€ amb lloguer de xip) fins al 10 d’agost. A partir de l’11 d’agost i fins al 10 de setembre, o fins a exhaurir places, les inscripcions tindran un preu de 15€ (o 17€ amb lloguer de xip). Totes les persones que ja s’hagin apuntat a la cursa mantenen la seva inscripció per a la nova data.

 

Festa de les Cigonyes

La 18a edició de la Festa de les Cigonyes se celebrarà el 20 de setembre a la Reserva Natural de Sebes. Més endavant l’organització anunciarà a través dels seus canals de comunicació habituals què han de fer totes aquelles famílies amb nadons nascuts durant el 2019 que vulguin participar d’aquesta nova edició de la festa.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.