Renovació dels fulletons de la Reserva Natural de Sebes

Durant el 2019, el Grup de Natura Freixe va apostar per fer un rebranding després de gairebé 30 anys de trajectòria per tal d’adaptar la seva imatge a tendències més actuals. Seguint amb aquest canvi (que va incloure l’actualització del logotip del Grup i de la Reserva Natural de Sebes, així com de les seves respectives pàgines web), aquest any s’ha decidit renovar un dels materials informatius que més s’utilitzen de cara el públic: els fulletons de la Reserva Natural de Sebes.

En aquesta ocasió s’ha optat pel quadríptic, apostant per un format més manejable que millori l’experiència dels visitants a Sebes. El fulletó inclou un mapa de la Reserva, l’itinerari recomanat per visitar els punts més destacats de l’espai i informació sobre activitats i esdeveniments que hi tenen lloc. Els quadríptics s’han editat en 5 idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) segons l’afluència de visitants que cada any visiten aquest espai natural.

Els fulletons informatius de la Reserva Natural de Sebes s’han editat gràcies a l’ajut del conveni entre la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social La Caixa.

Descarrega’t el fulletó en PDF

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.