La Peixera, un nou espai a la Reserva Natural de Sebes

Aquests últims mesos hem estat treballant en la creació d’un nou espai per a activitats a la Reserva Natural de Sebes. Avui per fi us podem presentar La Peixera, una sala situada a la planta baixa del Mas de Pitoia que hem convertit en una zona de tastos on poder gaudir dels productes de proximitat de la Reserva ben bé a quilòmetre 0.

Tot i que la crisi del coronavirus ens ha trastocat una mica el calendari d’activitats que teniem preparat per aquest 2020, esperem poder convidar-vos a conèixer aquest espai tan especial ben aviat!

Aquest projecte ha estat possible gràcies al conveni entre la Generalitat de Catalunya i L’Obra Social La Caixa.

Aquest nou espai s’afegeix a la remodelació i restauració del pis de dalt i magatzem del Mas de Pitoia que es va iniciar l’any passat gràcies al finançament de la Fundació Catalunya La Pedrera, propietària de la instal·lació.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.