S’obren les instal·lacions de la Reserva Natural de Sebes amb mesures pel coronavirus

Ja estan obertes totes les passeres i observatoris de la Reserva Natural de Sebes. Tot i així, cal tenir en compte les diferents mesures de seguretat que s’han establert per la crisi sanitària de la COVID-19:

  1. És obligatori l’ús de mascareta.
  2. Cal respectar la distància de seguretat, dins i fora dels observatoris.
  3. Dins dels observatoris l’aforament màxim és de 3 persones. Està prohibit entrar en grup.

Demanem a tothom la col·laboració i que es respectin les normes per fer un bon ús d’aquestes instal·lacions.

Moltes gràcies!

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.