La junta de les Dacteres de Flix dóna 200€ al Grup de Natura Freixe

Després d’una llarga trajectòria al capdavant de les Dacteres de Flix, la junta actual ha decidit retirar-se i fer una donació dels fons acumulats durant els darrers anys a dues causes mediambientals que afecten a la població.

Una part s’ha destinat al fons per pal·liar les conseqüències de l’incendi forestal que hi va haver l’any passat a la Ribera d’Ebre, sent Flix una de les poblacions més afectades. Així mateix, l’altra part s’ha donat al Grup de Natura Freixe perquè segueixi impulsant i donant continuïtat als diferents projectes de conservació de la natura.

Des del Grup de Natura Freixe volem agrair especialment aquest gest, ja que suposa un reconeixement per part d’una associació local a tota la feina realitzada per la nostra entitat durant més de 30 anys.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.