“Los Fardatxos”, el nou equip de Voluntariat Ambiental del Grup de Natura Freixe

Diumenge passat, 12 de juliol, va tenir lloc la primera jornada de voluntariat ambiental d’aquest 2020 a la Reserva Natural de Sebes. Aquesta trobada havia estat aplaçada al mes de març a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Per començar, Pere Josep Jiménez, director tècnic del Grup, i Arnau Pou, tècnic de conservació i ecoturisme, van presentar les novetats d’aquesta temporada i el calendari del voluntariat, que ja està disponible a l’Agenda del Grup de Natura Freixe amb activitats programades fins al novembre. A continuació es donar a conèixer el nou nom de l’equip de voluntariat, “Los Fardatxos”, i es va obsequiar als voluntaris amb una samarreta amb el nou disseny del logotip.

Finalment es va donar inici a la primera jornada de voluntariat de la temporada, que va consistir en pintar l’exterior del Mas de Pitoia i posar-lo a punt ara que s’ha instal·lat el nou espai gastronòmic La Peixera i serà el centre de moltes de les activitats programades per aquest estiu.

Si tu també vols formar part de l’equip de voluntaris et pots inscriure aquí.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.