“Los Fardatxos”, el nou equip de Voluntariat Ambiental del Grup de Natura Freixe

Diumenge passat, 12 de juliol, va tenir lloc la primera jornada de voluntariat ambiental d’aquest 2020 a la Reserva Natural de Sebes. Aquesta trobada havia estat aplaçada al mes de març a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Per començar, Pere Josep Jiménez, director tècnic del Grup, i Arnau Pou, tècnic de conservació i ecoturisme, van presentar les novetats d’aquesta temporada i el calendari del voluntariat, que ja està disponible a l’Agenda del Grup de Natura Freixe amb activitats programades fins al novembre. A continuació es donar a conèixer el nou nom de l’equip de voluntariat, “Los Fardatxos”, i es va obsequiar als voluntaris amb una samarreta amb el nou disseny del logotip.

Finalment es va donar inici a la primera jornada de voluntariat de la temporada, que va consistir en pintar l’exterior del Mas de Pitoia i posar-lo a punt ara que s’ha instal·lat el nou espai gastronòmic La Peixera i serà el centre de moltes de les activitats programades per aquest estiu.

Si tu també vols formar part de l’equip de voluntaris et pots inscriure aquí.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.