Mostreig anual de tortugues de rierol a la Reserva Natural de Sebes

Aquesta setmana Albert i Jackie, experts en seguiments de fauna, estan fent el mostreig anual de tortugues de rierol a la Reserva Natural de Sebes. Es tracta d’un estudi que permet marcar els exemplars i avaluar l’estat de la població d’aquest rèptil amenaçat, que a Sebes encara conserva una població destacada.

Aquesta espècie s’associa a masses d’aigua dolça com basses o canals, i de vegades es pot observar prenent el sol als troncs que s’han posat estratègicament a la llacuna de Sebes, per exemple.

La tortuga de rierol és una espècie autòctona que està amenaçada especialment per la introducció de tortugues exòtiques, com la tortuga de Florida, alliberades il·legalment al medi natural.

Tenir aquesta joia a la Reserva de Sebes és un motiu més per conservar els ecosistemes fluvials que necessiten per viure.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.