Reobertura de la làmina d’aigua a l’observatori de la vall de Sant Joan

Després d’instal·lar un nou observatori al nivell inferior de l’aguait de la vall de Sant Joan, ahir al matí es van dur a terme les tasques per reobrir la làmina d’aigua que hi ha davant d’aquest observatori, que havia quedat coberta de sediments i vegetació a conseqüència del procés de colmatació.

Es tracta d’una actuació realitzada en el marc del projecte de Millora dels Hàbitats i Espècies Amenaçades de la Reserva Natural de Sebes i meandre de Flix. Potenciació dels seus serveis ecosistèmics d’acord amb els ajuts regulats en l’Ordre TES/184/2019 del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, subvencionat en un 57% pel Departament de Territori i Sostenibilitat (28.908,71 €) i en un 43% pel fons FEADER de la Unió Europea (21.808,31 €).

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.