Celebrada amb èxit l’edició virtual de la 18a Festa de les Cigonyes

Després que al mes de juliol s’anunciés la suspensió de la Festa de les Cigonyes per seguir totes les recomanacions de prevenció pel coronavirus, l’organització de l’esdeveniment va valorar la possibilitat de celebrar aquest esdeveniment de manera virtual per donar continuïtat a una festa que ja va per la seua 18a edició. Així doncs, tal com estava previst, el diumenge 20 de setembre es va celebrar la Festa de les Cigonyes transformada en un esdeveniment online i amb un programa dirigit al públic infantil i familiar amb diferents activitats de natura que es van poder seguir des de casa.

La celebració d’aquesta edició virtual de la Festa de les Cigonyes es valora molt positivament, amb una setantena de famílies inscrites per rebre el diploma commemoratiu i més de 300 visualitzacions de les activitats a les xarxes socials que els usuaris van seguir en directe des dels seus dispositius i que no van parar de sumar visites en els dies posteriors a la jornada, arribant fins a les 1.000.

Les activitats van consistir en una proposta de manualitats, jocs online, imatges interactives i dues visites de descoberta a la Reserva Natural de Sebes a través de l’aplicació Instagram. Per la seua banda, Pere Josep Jiménez, director tècnic del Grup de Natura Freixe i coordinador de la Reserva, ens va presentar als cavalls de la Camarga i va explicar moltes curiositats d’aquests animals que ja fa anys que es van introduir a l’hàbitat de Sebes com a elements actius de la conservació de les zones humides. Més tard, acompanyats per Marta Gázquez, tècnica d’educació del Grup de Natura Freixe, vam poder descobrir tots els secrets del bosc de ribera, un tipus d’ecosistema molt especial que creix a la vora dels rius i que ens permet gaudir d’una fauna i vegetació únics.

Com a cloenda de la jornada es va publicar a les xarxes socials de l’entitat una foto de família, també virtual, que va consistir en un collage amb imatges de moltes de les famílies inscrites en aquesta edició de la festa.

Escolta l’entrevista a Ràdio Flix:

Descobrint l'essència de l'Ebre
Reconstruïm espones a la finca de l'Ermita
Descobrint l'essència de l'Ebre
Construïm torres de biodiversitat al Mas de les Cigonyes!
Descobrint l'essència de l'Ebre
Construïm menjadores d'ocells!
Descobrint l'essència de l'Ebre
Taller de ioga
Festa de les Cigonyes
Cursa de la Bagra
Descobrint l'essència de l'Ebre
Visita de descoberta a la Reserva Natural de Sebes
Taller de txi-kung
Descobrint l'essència de l'Ebre
Descobrint l'essència de l'Ebre
Taller de ioga
Construcció de caixes niu
Ocells a la mà
Descobrint l'essència de l'Ebre
Descobrint l'essència de l'Ebre
Taller de txi-kung
Visita de descoberta a la Reserva Natural de Sebes
El món dels insectes
Descobrint l'essència de l'Ebre
Descobrint l'essència de l'Ebre
Taller de ioga
Eliminació d'espècies exòtiques a la Reserva Natural de Sebes
Descobrint l'essència de l'Ebre
El món dels insectes
Descobrint l'essència de l'Ebre
Descobrint l'essència de l'Ebre
Descobrint l'essència de l'Ebre
Visita de descoberta a la Reserva Natural de Sebes
Descobrint l'essència de l'Ebre
Entrem a la llacuna!
Descobrint l'essència de l'Ebre
Curs de guia intèrpret de natura
Descobrint l'essència de l'Ebre
Entrem a la llacuna!
Cursa de les Cigonyes
Descobrint l'essència de l'Ebre
Curs de guia intèrpret de natura (segona part)
Descobrint l'essència de l'Ebre
Descobrint l'essència de l'Ebre
Entrem a la llacuna!
Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.