Conservem la biodiversitat!

Participem a la Setmana de la Natura amb una xerrada online sobre dos projectes en curs del Grup de Natura Freixe:

YouTube video

 

Molts dels projectes que realitza el Grup de Natura Freixe se centren en conservar o millorar la biodiversitat de certs entorns naturals. En aquesta xerrada parlarem de dos d’aquests projectes que s’han posat en marxa durant aquest any:

Un projecte per dur a terme accions de conservació en l’àmbit de la biodiversitat terrestre. Té com a objectiu promoure la restauració ecològica en espais fluvials protegits de rius mediterranis fortament afectats per la regulació hidrològica, la introducció i proliferació d’espècies exòtiques i el canvi climàtic, entre altres.

Un projecte que neix de la iniciativa d’emprendre accions de restauració, recuperació i millora d’una finca emblemàtica de Flix després del gran incendi forestal de la Ribera d’Ebre l’estiu passat. Amb la implicació de la societat com a agent necessari, actiu i compromès amb el territori, aconseguirem recuperar i millorar la finca de l’Ermita del Remei de Flix.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.