Comunicat del Grup de Natura Freixe

Pere Josep Jiménez ha deixat avui la direcció tècnica del Grup de Natura Freixe i la coordinació de la Reserva Natural de Sebes després de 21 anys. No ho ha tingut mai fàcil i molts cops ha remat contracorrent, malgrat això Sebes és avui model de referència en la gestió d’espais naturals. Té avui uns equipaments, una trajectòria i un prestigi fruit de la seva incansable tasca començada des de zero. Gràcies per tot i sort en la nova etapa, Pere, sabem que serà sempre a prop del Grup de Natura Freixe i de Sebes.

Avui acaba la meva relació laboral amb el Grup de Natura Freixe i la Reserva de Sebes. Un agraïment immens a tothom amb qui he compartit objectius i esforços per tirar endevant aquest projecte. Desitjo el millor per al futur del GNF. Moltes gràcies a tothom!”

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.