Ens sumem al Catalunya Clean Up Challenge

Una de les activitats que es van iniciar durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2020 (amb el suport del programa LIFE+ i la Comissió Europea) és el Catalunya Clean Up Challenge, un repte a escala europea per recollir escombraries abandonades al medi ambient que utilitza l’aplicació Literatti —disponible per Android i iOS— per fer possible la seva geolocalització i la seva integració en una base de dades a escala global. L’objectiu fixat és que el 5 de juny de 2021, Dia Mundial del Medi Ambient, s’hagi arribat a les 100.000 captures d’escombraries a Catalunya.

El Grup de Natura Freixe s’ha adherit a la campanya Catalunya Clean Up Challenge, i des de la nostra entitat volem encoratjar a tothom a participar. Per fer-ho només fa falta disposar d’un telèfon mòbil i tenir ganes de col·laborar per crear un entorn més net i lliure de deixalles.

Al següent vídeo, publicat a les xarxes socials, expliquem com participar al repte:

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Grup de Natura Freixe (@gnfreixe)

PERQUÈ NO ÉS LA MEVA BROSSA, PERÒ SÍ EL MEU PLANETA ?

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.