Celebrem el Dia Mundial de l’Educació Ambiental amb el Camp d’Aprenentatge de Flix i l’Escola de Flix

Avui és el Dia Mundial de l’Educació Ambiental i per celebrar-ho hem organitzat una activitat conjuntament amb el Camp d’Aprenentatge de Flix sobre el consum domèstic d’aigua  amb els alumnes de 2n de primària de l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix.

Per començar, hem llegit el conte El viatge de la gota Zoe, realitzat pels alumnes de l’escola Sant Miquel d’Ascó dins el projecte compartit “La salut de l’aigua”; i a continuació hem fet una dinàmica en grups per analitzar les situacions quotidianes en relació al consum domèstic d’aigua.

L’educació ambiental és un dels pilars del Grup de Natura Freixe. Estem molt contents de poder treballar amb diferents institucions educatives per dur a terme aquesta tasca tan important!

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.