El Grup de Natura Freixe dóna suport a la proposta d’ampliació del Parc Natural dels Ports

El Grup de Natura Freixe ja ha formalitzat el seu suport a la proposta d’ampliació del Parc Natural dels Ports promoguda pels municipis de Prat de Compte, Gandesa, Pinell de Brai, Corbera d’Ebre, Miravet, Benissanet i Móra d’Ebre a partir de la proposta tècnica elaborada pel GEPEC-EdC.

Des de l’entitat s’ha valorat molt positivament aquesta iniciativa perquè els parcs naturals permeten garantir la conservació i preservació del patrimoni natural, així com la compatibilitat amb el desenvolupament de les activitats tradicionals existents. Apostar per polítiques que vetllin per la conservació i la posada en valor de la natura significa treballar per aprofitar les grans oportunitats que ofereix, tant pel que fa al desenvolupament socioeconòmic del territori com al benestar de les persones.

L’ampliació del Parc Natural dels ports garantirà la conservació de més superfície d’aquest espai natural i és una oportunitat que possibilita un impacte econòmic i social positiu per al conjunt de les Terres de l’Ebre.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.