Per un turisme sostenible, de qualitat i de proximitat

La crisi de la Covid-19 ens ha fet replantejar molts aspectes de la nostra manera de viure. Entre ells, el model turístic actual: un model turístic basat en la hipermobilitat i la sobreexplotació del turisme internacional de sol i platja que ha deixat grans factures ambientals i socials sobre el territori i la seva gent.

Al Grup de Natura Freixe creiem que una altra manera de fer turisme és possible. És per aquest motiu que ens hem volgut adherir al Manifest Descobrir per un nou model de turisme al servei del país, que promou la sostenibilitat i un turisme qualificat i de proximitat.

Es pot donar suport al manifest a títol individual o com a entitat. El podeu llegir al següent enllaç: manifest.descobrir.cat

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.