Amb un granet de sorra no n’hi ha prou

El Delta de l’Ebre és un espai natural extremadament vulnerable als impactes del canvi climàtic i a una deficient gestió de la conca del riu, tant pel que fa a l’aportació de cabals d’aigua com de sediments, que en moltes ocasions queden atrapats en embassaments com el de Flix.

En motiu del Dia Mundial del Clima i d’Adaptació del Canvi Climàtic, el Grup de Natura Freixe i el Camp d’Aprenentatge de Flix hem preparat conjuntament una activitat per als alumnes de sisè de l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix per reivindicar solucions definitives per resoldre aquesta greu problemàtica.

De manera simbòlica, els alumnes han traslladat sediments d’un costat a l’altre de la presa i els han tornat al curs del riu perquè puguin arribar al Delta de l’Ebre ? #SalvemLoDelta!

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.