Esplai i natura a Vinebre

Els dies 29, 30, 31 de març i 1 d’abril, durant les vacances de Pasqua, el Grup de Natura Freixe va organitzar i realitzar un esplai de Setmana Santa a Vinebre. L’eix conductor d’aquest esplai va ser la natura i totes les activitats que es van dur a terme van estar relacionades amb l’entorn natural de la mateixa població.

Aprofitant espais com l’embarcador, l’ermita de Sant Miquel o el camí de les Eroles, els nens i nenes participants van descobrir, durant quatres dies, els animals i plantes que viuen al seu territori.

Caçadors de papallones, recerca de rastres, coneixem els ocells del nostre entorn, construïm un hotel d’insectes, construcció de caixes niu, Land Art, Clean Up Challenge… Són algunes de les activitats de les quals els infants van poder gaudir.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.