Escuela de Varilleros dóna 5.100€ al Grup de Natura Freixe

Durant el mes de març de 2021, el Grup de Natura Freixe (GNF) ha tancat un acord amb l’empresa LLEIDA GLOBAL SOLUTIONS que, per mitjà de la seva marca ESCUELA DE VARILLEROS, ha fet una donació de 5.100€ a l’entitat. L’aportació s’ha fet mitjançant el portal de donants ambientals que gestiona la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), de la qual el GNF en forma part. D’aquesta manera, l’empresa pot gaudir d’uns beneficis fiscals millors dels que pot oferir ara mateix el GNF en tractar-se d’una entitat declarada d’interès públic, un tràmit que, per altra banda, ja ha iniciat el GNF a partir de l’aprovació de la proposta realitzada a l’assemblea del passat 27 de març.

La donació té un caràcter finalista: va dirigida a dotar econòmicament un conveni de col·laboració entre el GNF i l’associació AGUABOSQUE, que compartirà amb el grup la seva expertesa en l’elaboració i execució d’una planificació estratègica que permeti millorar el funcionament de l’associació i implementar coneixements estratègics per monetitzar tots els recursos possibles així com, durant uns mesos, tutoritzar i fer l’acompanyament en el procés. El GNF comparteix amb AGUABOSQUE les informacions recollides en diversos treballs sobre situació i estat de boscos i participa amb la quantitat esmentada en el projecte “Gestión del agua del planeta para producir bosques sostenibles”.

El Grup de Natura Freixe vol expressar el seu agraïment a Escuela de Varilleros ja que, a excepció de l’aportació d’Ercros en conveni amb l’Ajuntament de Flix, és una de les donacions més importants que s’han rebut de forma directa del món empresarial. Escuela de Varilleros destina habitualment una part de les inscripcions dels seus alumnes a projectes socials internacionals. Aquest cop, la proximitat amb Flix els ha fet fixar-se en l’entitat i a través de la seva donació han volgut donar suport al procés de reestructuració endegat després d’anunciar, al març de 2020, la possible dissolució del Grup.

     

En aquest procés de reorganització també estan tenint un paper molt important els socis i sòcies de l’entitat, amb qui s’ha iniciat una campanya de renovació de dades que ha portat, al seu torn, la captació d’onze noves altes i la recuperació de la confiança de tres socis que han reactivat la seva inscripció.

Reiterem, una vegada més, el nostre agraïment a l’empresa Escuela de Varilleros i també als nostres socis, sòcies, grup de voluntariat i a tota la gent que, amb la seva sensibilitat i compromís en la defensa del nostre entorn, contribueix amb la seva aportació perquè la nostra feina tingui continuïtat.

Seguim!

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.