Participem a la Setmana de la Natura

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre de segon nivell formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca. Des de la XCN es promou la implicació ciutadana en la conservació de la natura, i per això s’organitzen diferents campanyes per apropar el coneixement sobre les entitats ambientals a tothom: al voltant del dia mundial del Medi Ambient, el dia 5 de juny, s’organitza la Setmana de la Natura per promoure accions a favor de la conservació de la natura i donar a conèixer les entitats ambientals a la ciutadania.

Entre les més de 400 propostes que aquest any ha agrupat la Setmana de la Natura, el Grup de Natura Freixe ha programat quatre activitats: una jornada de voluntariat per construir una torre de biodiversitat al Mas de les Cigonyes, un taller de ioga al Mas de Pitoia, una jornada d’anellament dels polls de cigonya nascuts aquesta primavera i l’inici de la Cursa de la Bagra. Totes les activitats han comptat amb una gran participació i han estat propostes molt diferents per interactuar i relacionar-nos amb la natura ja sigui a través del voluntariat, l’esport, la ciència o la participació ciutadana per la conservació dels ecosistemes.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.