#CONTRALAMAT

Des del Grup de Natura Freixe defensem una transició energètica sostenible i respectuosa amb la natura i el territori. Projectes com les MAT (línies de Molt Alta Tensió) tenen un seriós impacte ambiental i paisatgístic i repliquen un model energètic obsolet que pot comportar greus problemàtiques: riscos per a la salut, impacte negatiu en el risc d’incendis, afectacions sobre l’avifauna, impactes ambientals negatius en espais naturals protegits i zones properes i fragmentació de la connectivitat ecològica.

Més informació:
📰 Ecologistes critiquen les MAT projectades per dur electricitat de plantes solars i eòliques d’Aragó cap a Catalunya
📰 Plena unanimitat institucional contra la nova línia de molt alta tensió (MAT)

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.