El rescat de l’Índia, una història amb final feliç gràcies a l’equip de voluntariat ambiental

Ahir al migdia, després de l’última jornada de voluntariat ambiental estassant boga a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes, l’equip del Grup de Natura Freixe va rebre l’avís que l’Índia, un dels cavalls de la Camarga que fa més anys que pastura en aquest espai natural, havia quedat atrapada en un dels tancats de fusta. Sembla que mentre es rascava l’esquena a terra va quedar en una posició de la qual no es podia recuperar. Gràcies a Ferran i Marta, de l’equip del GNF, i a la col·laboració de l’equip de voluntariat Los Fardatxos, l’Índia finalment es va poder aixecar i recuperar-se de l’ensurt.

Des del Grup de Natura Freixe volem agraïr la tasca dels voluntaris i voluntàries, així com el seu compromís amb la natura i la seva disposició per treballar sempre per un objectiu comú.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.