La Reserva Natural de Sebes al podcast de RAC1 RACons de Catalunya

Ja està disponible a les plataformes online el quart episodi de #RAConsdeCatalunya, un podcast de l’emissora de ràdio catalana RAC1 en què el meteoròleg Martí Oliveras ens acompanya a conèixer, entre altres indrets de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, la Reserva Natural de Sebes.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.