Taller sobre avifauna i incendis al Toll de l’Estret de Vinebre

Imagina Ràdio

Aquest dissabte ha començat la Setmana de la Ciència i el Grup Natura Freixe hi ha participat amb un taller sobre avifauna i incendis al Toll de l’Estret de Vinebre, una ubicació afectada per l’incendi de la Ribera d’Ebre de 2019. En concert, aquest taller estava destinat a famílies, infants, estudiants i al públic en general i s’ha dut a terme de deu del matí a dues del migdia aquest dissabte dia 13 de novembre.

Hi ha hagut una jornada d’anellament científic, un taller de construcció de menjadores per a ocells i l’alliberament de diferents aus protegides, tot acompanyat de xerrades didàctiques sobre els ocells que habiten en zones on hi ha hagut incendis forestals.

 

Programa

10:00-10:30 Recepció dels assistents.

10:30-11:30 Anellament científic.

11:30- 13:00 Taller de construcció de menjadores.

13:00 Alliberament d’avifauna protegida.

 

Els organitzadors

La Fundació Pau Costa és una organització que actua com a mitjà per a facilitar la trobada entre investigadors, serveis d’emergència i la societat civil. És una entitat sense ànim de lucre que porta des del 2011 enfocada a la prevenció i gestió d’incendis i grans emergències amb vocació de divulgar coneixement i fer tangibles diferents projectes.

El Grup Natura Freixe és una entitat sense ànim de lucre, amb més de 30 anys de recorregut, dedicada a la conservació de la natura que té com a eix vertebral els espais naturals del riu Ebre. Actualment gestiona més de 700 ha d’espais en custòdia a més de gestionar la Reserva Natural de Sebes i el Meandre de Flix, on han actuat recuperant i millorant hàbitats d’interès (zones humides, espais forestals i espais oberts) per a afavorir-ne la biodiversitat.

Agents Rurals son un cos d’agents de la Generalitat que vetllen per la conservació de la natura i la protecció del medi ambient, i defensen el patrimoni natural i el futur del nostre entorn per tal que tothom en pugui gaudir.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.