Ja es pot consultar la Memòria d’activitats del 2021

Fes un cop d’ull a la Memòria d’activitats del 2021, que recull totes les activitats organitzades pel Grup de Natura Freixe al llarg d’aquest any, els projectes de conservació de la natura que hem realitzat i els objectius que ens proposem pel 2022:

MEMÒRIA 2021

 

DESCARREGA EN PDF

 

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.