Arriba l’agenda de primavera

Escolta la notícia a Ràdio Flix

Després de dos anys fortament marcats per les incerteses de la pandèmia, aquest any tornem amb una agenda d’activitats de natura plena d’opcions molt variades. A diferència d’anys anteriors, enguany la proposta d’activitats s’ha plantejat per trimestres per tal de facilitar l’accés i la planificació als usuaris, donat el gran nombre de propostes que s’hi recullen.

Cal destacar la incorporació de noves activitats com les visites guiades a la Reserva Natural de Sebes, que es duran a terme la majoria de caps de setmana durant la primavera i que permetran als visitants un apropament més detallat a l’espai natural. També les activitats relacionades amb l’esport de la mà de monitors experts, com ara les sessions de txi-kung i les sortides amb bicicleta, i la incorporació d’activitats divulgatives sobre temàtiques mediambientals.

Finalment, també s’ha anunciat la data de la Cursa de les Cigonyes 2022 que tornarà al seu format habitual, amb dos curses de 5 i 10 quilòmetres i una caminada popular de 7 quilòmetres, i tindrà lloc el proper dia 28 de maig.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.