El Grup de Natura Freixe nou membre de la Taula de Voluntariat Ambiental de les Terres de l’Ebre

El Grup de Natura Freixe s’ha sumat a la Taula de Voluntariat Ambiental dels parcs naturals de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un espai per coordinar i crear sinergies d’accions de voluntariat en l’àmbit territorial de les Terres de l’Ebre, així com establir col·laboracions entre les pròpies entitats membres de la Taula.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.