Èxit de la segona edició de «Vespres a Pitoia»

«Vespres a Pitoia» és un cicle d’activitats on la cultura i la natura es troben per fer-nos gaudir d’un paisatge únic a la Reserva Natural de Sebes: el Mas de Pitoia. L’any passat, tot i que amb les mesures sanitàries corresponents al moment de la pandèmia que estàvem vivint, es va celebrar la seva primera edició amb un vespre de concerts a càrrec del grup local És Cosa de 3 i del cantant Xarim Aresté.

Aquest any, dins les activitats d’estiu, el Grup de Natura Freixe va organitzar la segona edició d’aquest cicle amb una sessió de jocs de taula i un recital de poesia, tot emmarcat en l’espai del Mas de Pitoia, una ubicació privilegiada que es vol arribar a convertir en el centre neuràlgic d’aquest tipus d’activitats culturals a la Reserva Natural de Sebes.

Així doncs, el 2 de juliol va tenir lloc una tarda de jocs de taula per a tots els públics a càrrec de l’Associació Tothom a Taula i amb el suport de la botiga Casa la Carreres, de Móra d’Ebre. Durant la sessió els assistents, d’edats molt variades, van poder gaudir de jocs com el Baobab, el Codi Secret i el Parks, especialment escollit per a l’ocasió ja que posa els jugadors en el paper d’intrèpids excursionistes que recorren els diferents parcs nacionals d’Estats Units.

El dia 30 de juliol, canviant totalment de registre, els assistents a «Vespres a Pitoia» van poder gaudir de música i poesia de la mà dels flixancos Maria Bagés i Sisco Fernández, amb un recull de poemes de nèixer, de crèixer i també de morir acompanyats per música de guitarra. Tot això entre aiguamolls i oliveres centenàries i acompanyats d’un tast de Lutra, la cervesa artesana de la Reserva Natural Sebes.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.