Cinc nous membres s’incorporen a la junta del Grup de Natura Freixe

El passat divendres, 31 de març, es va celebrar l’Assemblea General de socis i sòcies del Grup de Natura Freixe. Durant la reunió, el president de l’entitat, Òscar Bosch, va fer un repàs de la situació actual del Grup, fent referència als projectes de conservació de la natura d’aquest 2023, les activitats previstes per aquest any i el balanç de la situació finançera de l’associació, punts de l’ordre del dia que es van aprovar per unanimitat dels assistents.

L’últim assumpte a tractar, tal com preveuen els estatuts, va ser la renovació de la junta, que aquest mandat incorpora cinc nous membres. El mateix president va destacar la satisfacció que suposa per als membres més veterans aquesta entrada de joves a la junta del Grup de Natura Freixe, ja que es considera molt important integrar nous punts de vista i el relleu generacional que garantirà el futur de l’entitat.

L’actual junta del Grup de Natura Freixe queda composada per:
👤 Òscar Bosch, president
👤 Jordi Rofes, vicepresident
👤 Laia Ferrús, vicepresidenta segona
👤 Arnau Clua, secretari
👤 Josep M. Albiac, vocal
👤 Gemma Armora, vocal
👤 Òscar González, vocal
👤 Ariadna Julián, vocal
👤 Marc Llurba, vocal
👤 Josep M. Navarro, vocal
👤 Marta Rocamora, vocal

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.