Visita guiada als aiguamolls de Sebes i observació d’ocells de zones humides

Dia Mundial dels Aiguamolls

4 i 5 de febrer

11:00 h

Mas del Director

Arriba una nova edició del Dia Mundial dels Aiguamolls, que es commemora el dia 2 de febrer. El tema escollit per la Convenció de Ramsar aquest 2023 és “Revitalitzar i restaurar els aiguamolls degradats”, ja que un 35% de les zones humides del món han desaparegut en els últims 50 anys.

Des del Grup de Natura Freixe volem convidar-vos a celebrar aquest dia amb nosaltres! Per això us proposem una activitat per conèixer a fons els nostres aiguamolls i tots els ocells que els habiten. Ens trobarem al Mas del Director a les 11:00 h i, des d’allí, caminarem fins a la passera del canyissar per endinsar-nos als aiguamolls de la Reserva Natural de Sebes i descobrir-los de ben a prop. Acabarem la sortida fent observació d’aus des dels aguaits amb prismàtics, que estaran a disposició de tots els assistents.

Visita guiada als aiguamolls de Sebes i observació d'ocells de zones humides
Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.