Estassada de boga a la llacuna de Riba-roja d’Ebre

Voluntariat Ambiental

21 d'agost

9:00 h

Llacuna de Riba-roja d'Ebre

UBICACIÓ: https://goo.gl/maps/JCMfMhk8pKaoL8Mo8

Recuperem la llacuna!

La colmatació que es produeix als aiguamolls fa que cada vegada hi hagi més sediments i que la vegetació vagi guanyant terreny a la llacuna. Gràcies al treball de l’equip de voluntariat, podrem reobrir la làmina d’aigua per afavorir la nidificació i la cerca d’aliments als ocells lligats a les zones humides: entrarem a dallar boga i canyís, crearem illes refugi, instal·larem nous posadors…

Gràcies a aquestes tasques de manteniment adeqüem els ecosistemes per a les espècies que hi habiten 🦆 Anima’t a participar!

És una actuació emmarcada en el projecte Riberes de l’Ebre, subvencionat per la Diputació de Tarragona, que durem a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre.

 

APUNTA’T AQUÍ

Indica la teva talla a continuació. La tindrem en compte si cal roba o calçat específic que facilitarà el Grup de Natura Freixe.
Formant part de l'equip de voluntariat ambiental et compromets a assistir a diferents jornades de voluntariat al llarg de la temporada. Et mantindrem informat a través d'un grup de Whatsapp de totes les trobades. Comptem amb tu!
Un passeig per la Reserva Natural de Sebes
Descobrint l'Essència de l'Ebre
Estassada de boga a la llacuna de Riba-roja d'Ebre
Natura en família
Taller de construcció de caixes niu
Estassada de boga a la llacuna de Sebes
Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.