Estassada de boga a la llacuna de Sebes

Dia de les Aus 2022

2 d'octubre

9:00 h

Mas del Director

Celebrem el Dia de les Aus!

Les aus són el grup faunístic del qual hi ha més dades, cosa que les converteix en importants indicadors de l’estat de salut del nostre planeta. Gràcies a elles podem conèixer els canvis que es produeixen, com passa amb el canvi climàtic o la pèrdua de biodiversitat.

En el marc del Dia de les Aus que organitza anualment Seo Birdlife, us convidem a venir a la llacuna de Sebes per adequar-la per a tots aquells ocells que allí se senten com a casa.

La colmatació que es produeix als aiguamolls fa que cada vegada hi hagi més sediments i que la vegetació vagi guanyant terreny a la llacuna. Gràcies al treball de l’equip de voluntariat, podrem reobrir la làmina d’aigua per afavorir la nidificació i la cerca d’aliments als ocells lligats a les zones humides: entrarem a dallar boga i canyís, crearem illes refugi, instal·larem nous posadors…

Gràcies a aquestes tasques de manteniment adeqüem els ecosistemes per atreure multitud d’aus!

Més informació sobre el Dia de les Aus

 

APUNTA’T AQUÍ

Indica la teva talla a continuació. La tindrem en compte si cal roba o calçat específic que facilitarà el Grup de Natura Freixe.
Formant part de l'equip de voluntariat ambiental et compromets a assistir a diferents jornades de voluntariat al llarg de la temporada. Et mantindrem informat a través d'un grup de Whatsapp de totes les trobades. Comptem amb tu!

 

Un passeig per la Reserva Natural de Sebes
Descobrint l'Essència de l'Ebre
Estassada de boga a la llacuna de Sebes
Retirada d'espècies exòtiques
Visita solidària amb La Marató de TV3
Taller de construcció de menjadores
Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.