Fem olives de manera tradicional

Voluntariat Ambiental

26 de novembre

10:00 h

Mas de Pitoia

Amb aquest projecte promovem els usos agrícoles tradicionals per un desenvolupament rural sostenible que afavoreixi la conservació de paisatges i hàbitats típics del territori

El Mas de Pitoia és una finca situada a la Reserva Natural de Sebes. Per una banda, limita amb la zona d’aiguamolls i, per l’altra, manté el paisatge tradicional característic de la zona: oliveres centenàries de varietat autòctona en cultiu no intensiu en marcs de plantació de poca densitat.

A partir de la posada en marxa de la finca, s’impulsen els usos agrícoles tradicionals afavorint la conservació dels paisatges i hàbitats característics del territori i es crea una xarxa de propietaris mitjançant acords de custòdia dels terrenys.

L’aprofitament tradicional i ecològic dels olivers permet acollir una comunitat de flora i d’invertebrats molt rica i un gran nombre d’espècies de fauna. Però, a més, el projecte també incideix en el benestar de les persones, incentivant l’economia circular i la dinamització rural de la zona, la inclusió social i la promoció del voluntariat i la participació ciutadana.

I tu, participes?

Indica la teva talla a continuació. La tindrem en compte si cal roba o calçat específic que facilitarà el Grup de Natura Freixe.
Formant part de l'equip de voluntariat ambiental et compromets a assistir a diferents jornades de voluntariat al llarg de la temporada. Et mantindrem informat a través d'un grup de Whatsapp de totes les trobades. Comptem amb tu!

 

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.