Taller de construcció de caixes niu

Descoberta dels ocells de l'entorn

27 d'agost

10:30 h

Mas del Director

En aquest taller construirem de caixes niu, un sistema artificial que pot ser utilitzat pels ocells que fan niu a les cavitats dels arbres o de les roques.

Les caixes niu es poden construir amb diferents materials, però nosaltres utilitzarem la fusta perquè és un material natural i senzill de treballar. Disposarem de les peces ja tallades, de manera que només s’hauran de seguir les instruccions de muntatge.

Un cop muntades, els assistents es podran emportar les caixes niu per penjar-les a l’entorn escollit. La construcció de caixes niu és relativament senzilla, però aporta grans beneficis, ja que contribueix a mantenir poblacions de determinats ocells en les zones on s’ubiquen.

 

APUNTA’T AQUÍ

0,00 €

 

Política de cancel·lació
El Grup de Natura Freixe es compromet a retornar l’import íntegre de la inscripció a l’activitat en cas de la seva suspensió per motius relatius a l’organització o l’entitat. En cas de no poder assistir a l’activitat reservada per motius personals, o qualsevol altre motiu aliè a l’entitat, el Grup de Natura Freixe no reemborsarà l’import d’aquesta, tot i que oferirà als usuaris la possibilitat de realitzar un canvi de data o inscriure’s a una activitat similar, si així es considera oportú. La formalització de la inscripció a l’activitat a través del formulari web implica l’acceptació de la política de cancel·lació.

Un passeig per la Reserva Natural de Sebes
Descobrint l'Essència de l'Ebre
Estassada de boga a la llacuna de Riba-roja d'Ebre
Natura en família
Taller de construcció de caixes niu
Estassada de boga a la llacuna de Sebes
Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.