Taller de construcció de menjadores

Emporta-te-la a casa!

29 d'octubre

10:30 h

Mas del Director

Les menjadores per a ocells són un sistema per tal d’afavorir la presència de diferents aus en entorns concrets. Especialment, les menjadores són molt útils per facilitar l’aliment dels moixons en entorns urbans, on moltes vegades els pot ser complicat subsistir. En aquest taller construirem una menjadora per a ocells utilitzant fusta, ja que és un material natural i senzill de treballar.

Un cop muntades, els assistents es podran emportar les menjadores per penjar-les a l’entorn escollit. La construcció de les menjadores és relativament senzilla, però aporta grans beneficis, ja que contribueix a mantenir poblacions de determinats ocells en les zones on s’ubiquen.

 

APUNTA’T AQUÍ

0,00 €

 

Política de cancel·lació
El Grup de Natura Freixe es compromet a retornar l’import íntegre de la inscripció a l’activitat en cas de la seva suspensió per motius relatius a l’organització o l’entitat. En cas de no poder assistir a l’activitat reservada per motius personals, o qualsevol altre motiu aliè a l’entitat, el Grup de Natura Freixe no reemborsarà l’import d’aquesta, tot i que oferirà als usuaris la possibilitat de realitzar un canvi de data o inscriure’s a una activitat similar, si així es considera oportú. La formalització de la inscripció a l’activitat a través del formulari web implica l’acceptació de la política de cancel·lació.

Un passeig per la Reserva Natural de Sebes
Descobrint l'Essència de l'Ebre
Estassada de boga a la llacuna de Sebes
Retirada d'espècies exòtiques
Visita solidària amb La Marató de TV3
Taller de construcció de menjadores
Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.