Fes-te soci

Col·labora de forma activa amb nosaltres i ajuda’ns a fer créixer la família del Grup de Natura Freixe! Tens tres tipus de quotes per poder triar quina d’elles s’adapta més a tu. Aprofita els avantatges que t’oferim. T’esperem!

Fes un donatiu

Si tens ganes de col·laborar amb nosaltres i no saps com fer-ho, ajuda’ns a finançar un dels nostres projectes (pensa que et pots deduir a la quota del teu IRPF d’un 35% a un 75%). A canvi, podràs gaudir de les diferents experiències!

Fes-te voluntari

El voluntariat ambiental és un dels pilars del Grup de Natura Freixe. Moltes vegades necessitem persones involucrades i sensibilitzades amb el medi ambient que tinguin ganes de col·laborar amb nosaltres. Necessitem persones com tu!

Responsabilitat Social Corporativa

Si la teva empresa està compromesa amb el medi ambient i vol fer una acció de cohesió de grup o voluntariat, des del Grup de Natura Freixe us oferim algunes accions que us poden interessar!

Proposa

Estem oberts als vostres suggeriments. Si teniu alguna proposta o línia d’actuació que creieu que hem de valorar, feu-nos-ho saber! Us ho agrairem, i rebreu la nostra resposta tant si la veiem possible com si l’hem de descartar.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.