Ser voluntari ambiental

El voluntariat ambiental participa de manera lliure, organitzada i altruista en la conservació dels recursos naturals i en la millora de la qualitat ambiental, mitjançant la realització d’activitats i programes, que poden tenir tant un vessant d’acció directa sobre el medi, com de sensibilització i de divulgació dels seus valors, donant pautes a la població i promovent la seva participació en les accions i activitats que incideixen en la millora de la situació ambiental.

Per tot això, aquest tipus de voluntariat és especialment important en funcions com:

  • La millora de l’entorn.
  • L’adopció d’actituds respectuoses amb el medi.
  • La potenciació de la participació individual i col·lectiva per afavorir la sostenibilitat.
  • La divulgació dels valors relacionats amb la protecció ambiental.

Guia de criteris de qualitat per a projectes de voluntariat ambiental de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

JA SOM

0
voluntaris i voluntàries

I TU, T’HI APUNTES?

Últimes notícies sobre voluntariat

Properes actvitats de voluntariat

Construcció d'espones
Eliminació d’espècies exòtiques a la Reserva Natural de Sebes
Entrem a la llacuna!
Entrem a la llacuna!
Entrem a la llacuna!

Fes-te voluntari

Moltes de les propostes de gestió i conservació que impulsem no serien possible sense els voluntaris. Omple aquest formulari sense cap compromís. T’avisarem quan fem accions de voluntariat per si tens disponibilitat de venir a donar-nos un cop de mà. Necessitem persones com tu!

//

Responsable: Grup de Natura Freixe

Finalitat: Alta com a soci i incorporació en un fitxer per a gestionar els serveis sol·licitats, l’enviament d’informació d’interès i la gestió administrativa i fiscal.

Legitimació: Consentiment de l’interessat

Destinataris: No es cediran dades a tercers

Drets: A accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’expliquen a la informació addicional. Per a més informació consultar la política de privacitat.

Procedència: De la persona interessada

Informació addicionalAvís legal i privacitat

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.