Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

Actualment, es pot dir que la característica essencial de la Responsabilitat Social Corporativa és la voluntat de les empreses i organitzacions d’incorporar consideracions socials i/o ambientals en la seva presa de decisions.

Si la teva empresa està compromesa amb el medi ambient i vol fer una acció de voluntariat o de cohesió de grup per a incentivar els vostres equips en lideratge, autonomia, motivació, comunicació i resolució de conflictes amb valors de responsabilitat social, des del Grup de Natura Freixe us oferim algunes accions que us poden interessar. Gestionem diferents projectes vinculats al territori i a l’àmbit socioambiental. En aquest sentit oferim la possibilitat a empreses o entitats de dur a terme activitats de conservació del patrimoni natural en el marc dels seus programes de responsabilitat social, un ampli ventall de possibilitats i l’assessorament d’un equip tècnic especialitzat.

Si vols que et proposem les diferents opcions que tenim, escriu-nos i t’informarem!

Escriu la teva proposta

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.