Seguim fent enviaments?
Sí. Amb l’excepcional situació provacada pel coronavirus extremem les mesures de seguretat per garantir la salut i protecció tant dels nostres treballadors com dels nostres clients.

Les conseqüències derivades del COVID-19 també comprometen la situació de les entitats ambientals, i és per això que decidim mantenir una de les fonts de finançament de l’organització, com és el comerç online, sempre i quan es consideri que no suposa cap risc per a les persones que estan involucrades en l’activitat.

 

Com es realitza l’entrega de les comandes?
Enviem els nostres paquets amb el servei de missatgeria de GLS. Per tal de preservar la salut tant dels seus treballadors com dels clients, GLS ha implantat una sèrie de mesures per realitzar entregues Contacte ZERO. Pots llegir més sobre les entregues aquí.

 

Puc comprar ara i rebre la meva comanda més endavant?
Sí. Si ho prefereixes pots realitzar ara la teva compra i t’enviarem els productes un cop s’aixequin totes les mesures de confinament. Mentrestant, et reservarem els productes.

Per fer-ho ens has d’indicar a l’apartat de “Notes” de la pàgina de “Detalls de facturació” que vols rebre la comanda més endavant.