Anem a fer olives!

Data: Novembre
Grup: 25 persones
Durada: 2'30 hores
Preu: 200 €

Recol·lecció d'olives de manera tradicional

En aquesta activitat recol·lectarem les olives de la manera tradicional al Mas de Pitoia, una finca situada a la Reserva Natural de Sebes. Per una banda, limita amb la zona d’aiguamolls i, per l’altra, manté el paisatge tradicional d’oliveres centenàries.

Gràcies a un projecte iniciat el 2009, aquesta finca es va recuperar amb l’objectiu d’implicar les persones en la gestió activa i la conservació de l’entorn natural de Sebes. L’aprofitament tradicional i ecològic de les oliveres permet acollir una comunitat de flora i d’invertebrats molt rica i un gran nombre d’espècies de fauna.

En acabar, durem a terme una degustació d’olis i tastarem l’Oli Ecològic Mas de Pitoia, elaborat amb les olives obtingudes en aquest espai natural. Hi ha la possibilitat de finalitzar l’activitat amb un dinar de clotxa, un plat tradicional de la Ribera d’Ebre que típicament es menja al camp (no inclòs al preu).

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.