Construïm caixes niu

Data: Durant tot l'any
Grup: 25 persones
Durada: 2 hores
Preu: 200 € + material

Descoberta dels ocells de l'entorn

Iniciarem l’activitat amb una xerrada didàctica sobre els ocells, les diferents espècies, algunes de les seves particularitats i la seva biologia i ecologia. Tot seguit realitzarem un taller de construcció de caixes niu, un sistema artificial que pot ser utilitzada pels ocells que fan niu a les cavitats dels arbres o de les roques.

Les caixes niu es poden construir amb diferents materials, però nosaltres utilitzarem la fusta perquè és un material natural i senzill de treballar. Disposarem de les peces ja tallades, de manera que només s’hauran de seguir les instruccions de muntatge.

Un cop muntades, podrem penjar les caixes a l’entorn natural escollit. La construcció de caixes niu és relativament senzilla, però aporta grans beneficis, ja que contribueix a mantenir poblacions de determinats ocells en les zones on s’ubiquen.

*Activitat al camp o en espai cobert

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.