Els peixos del nostre riu

Data: Primavera, estiu i tardor
Grup: 25 persones
Durada: 2'30 hores
Preu: 290 €

Descoberta de l'ictiofauna

A través d’aquesta activitat descobrirem el món de la ictiofauna que habita a les aigües del riu Ebre, un món de diversitat sovint desconegut que remarcarem gràcies al coneixement de diferents espècies autòctones com les raboses de riu, les bagres o l’anguila.

Coneixerem el mètode científic de la pesca elèctrica, un sistema eficaç per a la caracterització del riu. Aprendrem a identificar algunes espècies que es troben a l’Ebre, com se’n prenen les dades per estudiar-les i tindrem oportunitat de retornar-los al curs del riu amb les nostres mans.

Per concloure l’activitat, posarem en comú els impactes als quals estan subjectes aquestes espècies i altres aspectes de la seva biologia que ens conscienciaran sobre la seva importància dins l’ecosistema aquàtic.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.