Construïm un hotel d’insectes

Data: Durant tot l'any
Grup: 25 persones
Durada: 2'30 hores
Preu: 200 € + material

Descobrim els invertebrats!

En aquesta activitat ens introduirem a l’interessant món dels insectes, aprendrem a observar i identificar els insectes del nostre entorn i realçarem la gran tasca que duen a terme algunes espècies com ara les abelles, unes grans pol·linitzadores imprescindibles per a la supervivència de moltes plantes. Com a material de suport, comptarem amb un insectari amb una gran mostra d’aquests invertebrats per poder-los observar de primera mà.

També construirem un hotel d’insectes per facilitar que aquests petits invertebrats trobin refugi en ambients urbans. Els hotels d’insectes són refugis artificials per a diferents tipus d’insectes i artròpodes que necessiten unes condicions de l’hàbitat concretes per reproduir-se i passar l’hivern. Avui en dia, moltes d’aquestes espècies tenen dificultats per trobar refugis naturals necessaris per a la seva supervivència, cosa que amenaça la biodiversitat en molts indrets: els insectes són clau per al desenvolupament de la natura.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.