Les plantes del nostre entorn

Data: Durant tot l'any
Grup: Una classe. Activitat recomanada per a alumnes de primària i secundària
Durada: 2 hores
Preu: 200 €

Explorant la vegetació de ribera

En aquesta activitat ens submergirem de ple als boscos de ribera i els camps que caracteritzen els nostres paisatges, dos ecosistemes molt peculiars que defineixen la vida que es desenvolupa al nostre entorn.

Durant l’excursió, aprendrem a identificar diverses plantes, les seves característiques i les funcions que tenen dins l’hàbitat natural. Passejarem entre oms i àlbers, típics dels boscos de ribera, i descobrirem les plantes aromàtiques autòctones de la nostra zona, com ara el romer, el timó o l’espígol, tot posant en valor el gran patrimoni natural que tenim a la vora.

A més a més, disposarem de guies tècniques que aprendrem a utilitzar per tal de saber identificar les diferents tipologies i espècies de plantes.

*Activitat al camp

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.