Ocells a la mà

Data: Durant tot l'any
Grup: 25 persones
Durada: 2'30 hores
Preu: 290 €

Descoberta dels ocells de l'entorn

Iniciarem l’activitat amb una xerrada didàctica sobre els ocells, les diferents espècies, algunes de les seves particularitats i la seva biologia i ecologia. Un cop coneguem la informació necessària, durem a terme una jornada d’anellament científic que permetrà d’una manera teòrica i pràctica endinsar als alumnes al món dels ocells i que coneguin les seves característiques més destacades.

Els ocells seran capturats mitjançant xarxes japoneses, un mètode totalment inofensiu, i posteriorment seran anellats, sexats, datats, mesurats i finalment alliberats prop de la zona de trampeig. Aquesta part de l’activitat estarà conduïda per una persona experta en ornitologia.

Un cop finalitzat l’anellament, farem una passejada per l’entorn on aprendrem a identificar els ocells a la vista i també pel seu cant.

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.