El món dels petits mamífers

Data: Durant tot l'any
Grup: 20 persones o una classe
Durada: 2 hores
Preu: 250 €

Descobrim els micromamífers del nostre entorn

Amb aquesta activitat descobrirem els micromamífers que podem trobar en molts ambients a prop de casa nostra. Coneixerem com són, on es troben, com s’estudien, quina és la seva importància ecològica i quines amenaces tenen.

El seguiment de micromamífers és una eina bàsica per a la bona gestió i conservació de la biodiversitat dels espais naturals, ja que aquests petits animals compleixen una funció molt important en els ecosistemes i tenen una ràpida capacitat de resposta als canvis ambientals, cosa que els converteix en grans indicadors de l’estat de conservació d’un espai natural.

Aquesta activitat consta de dues parts. En primer lloc hi haurà una part explicativa sobre quines espècies podem trobar, on viuen, de què s’alimenten… I una de pràctica sobre com capturar-los, manipular-los i estudiar-los. Després de prendre’n totes les mesures necessàries, els tornarem a deixar en llibertat.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.