Visita de descoberta de la Reserva Natural de Sebes

Data: Durant tot l'any
Durada: 2 hores i 30 minuts
Preu: A partir de 120€

Un espai ideal per als amants de la natura!

El riu Ebre deixa al seu pas tresors únics. Un d’ells és la Reserva Natural de Sebes, situada a la comarca de la Ribera d’Ebre, concretament a Flix. El punt d’arribada i centre de recepció de visitants és el Mas del Director, on es començarà la visita amb un guia intèrpret de natura especialitzat de la Reserva.

Durant la visita ens endinsarem per boscos de ribera exuberants, canyissars, aiguamolls i camps d’oliveres centenàries. Podrem gaudir d’un magnífic paradís de biodiversitat ideal per a amants de la natura i el turisme ornitològic. Les passeres ens endinsen al bell mig de la Reserva on els observatoris d’aus, cavalls de la Camarga, llúdrigues i cigonyes són els grans protagonistes. Tot seguit, visitarem el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga, al Mas de Pitoia, que recorda els sirgadors i llaguters que, amb l’ajuda de la sirga, arrossegaven per l’Ebre els llaguts plens de mercaderies.

Hi ha l’opció de finalitzar la visita gaudint d’un aperitiu i un tast de cervesa artesana Lutra (Cervesa artesana de la Reserva Natural de Sebes) elaborada amb aromes de menta i regalèssia, dues plantes típiques i molt presents a la Reserva.

Preu:
  • 1-25 persones (1 guia intèrpret): 120€ en total. Opció d’aperitiu i tast de Lutra +3,5€/persona
  • >25 persones (2 guies intèrprets): 240€ en total. Opció d’aperitiu i tast de Lutra +3€/persona
  • Consulta’ns per a conèixer les tarifes especials per a grups més grans.

 

*LA SOL·LICITUD S’HA D’ENVIAR, COM A MÍNIM, UNA SETMANA ABANS DE LA DATA DE LA VISITA
//

 

Scroll to Top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.