Welcome to the news channel of Grup de Natura Freixe

We have always had the vocation to communicate, sensitize, and make people reflect on nature conservation. Today we launch a new web portal, where we will publish all the news related to our organization. We open the news channel as a space to get to know better what we do and how we do it, but also with rigour and transparency, so that people can know first hand what we do and how we work.

As you already know, we are an organization that was born in 1989, and we are dedicated to nature conservation, having as our main focus the natural spaces of the River Ebro. We promote conservation, research, education and sensitization of the natural and cultural heritage, using land stewardship as a management tool.

That is why we encourage you to continue to participate with us, so that, little by little, the Grup de Natura Freixe can go on growing.

The president;

Josep Manel Albiac Machin.

Scroll to Top

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER!

I aconsegueix aquesta làmina totalment GRATIS amb 12 espècies emblemàtiques de la Reserva Natural de Sebes i les millors èpoques de l’any per observar-les!

REBRÀS NOTÍCIES DE MANERA PERIÒDICA I TOTES LES ACTIVITATS QUE TENIM
PROGRAMADES DIRECTAMENT A LA TEVA BÚSTIA DE CORREU

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí.